Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu vertaisohjaakoulutukseen!

Oletko koskaan miettinyt, miten somen käyttö vaikuttaa elämääsi? Huomaatko joskus, että ruutu varastaa liikaa arvokasta aikaasi? Kaipaatko vertaistukea ja mahdollisuutta jakaa ajatuksiasi muiden kanssa? Somerajattoman vertaisohjaajana voit olla osa yhteisöä, joka ymmärtää sinua. Vertaisohjaajiemme muodostama turvallinen ympäristö tarjoaa mahdollisuuden tarkastella somen käyttöä yhdessä, toinen toisiamme tukien.

Koulutettuna vertaisohjaajana voit ohjata muita Digilomalla, järjestää innostavia miittejä ja toimia kokemusasiantuntijana erilaisissa tilaisuuksissa. Somen käytön kysymykset koskettavat meitä kaikkia, ja erityisesti nuoret kaipaavat tukea somen parempaan hallintaan. Liity mukaan Somerajattomaan ja auta muita löytämään tasapaino somen ja arjen välillä – hae ilmaiseen vertaisohjaajakoulutukseen!

Koulutus on yhden viikonlopun mittainen (2.–3.12.2023), ja se järjestetään Helsingissä (Sospedin toimisto, os. Elimäenkatu 25-27, Vallila). 

Lauantaina tutustumme toisiimme sekä Somerajaton-toimintaan, perehdytään liiallisen somen käytön ilmiöön ja osallistutaan yhteiseen virkistyspäivään jo aiemmin kouluttautuneiden kanssa. 

Sunnuntaina suunnitellaan oman miitin toteuttamista.

Koulutus on osallistujille maksuton, ja Somerajaton korvaa matka- ja majoituskulut sekä tarjoaa ruokailut koulutuspäivinä. 

Lisätietoja koulutuksesta:
Katja Mankinen, p. +358 44 420 2968
katja.mankinen@sosped.fi