Hyppää sisältöön

Digiloma

DIGILOMA – Digipaastoleiri nuorille aikuisille

Tuijotatko vain kännykkää?
Katoaako aika someen, vaikka tahtoisit tehdä muutakin?
Tahtoisitko kokeilla parin päivän breikkiä digilaitteista?

Haasta itsesi digipaastoon ja testaa DIGILOMA

Neljän päivän digilomalla ollaan ohjatusti offline ja pohditaan omaa suhdetta digilaitteisiin. Lomatunnelmaan pääsee porukassa yhdessä tekemällä, puhumalla ja kokemalla. Digiloma tarjoaa lajikokeiluita, rentoutumista, muutosideoita ja uusia näkökulmia oman arjen rakennuspalikoiksi.

Digiloma on nuorten aikuisten ohjattu leiri, jossa käsitellään omaa suhdetta somen käyttöön ja digipelaamiseen. Loman sisällöstä vastaa Somerajaton yhdessä Digipelirajattoman ja sen vertaisohjaajien ja aktiviteettiohjaajien kanssa. Digiloma on suunnattu 18–29-vuotiaille.

Mukaan DPR Digilomalle mahtuu 12 nuorta aikuista – hae mukaan!

Huom! Leirille osallistuminen edellyttää omista älylaitteista erossa olemista. Tämä voi aiheuttaa myös hankalia tunnekokemuksia. Leirille osallistuminen edellyttää kykyä käsitellä em. kokemuksia. 

Hae Digilomalle!

Seuraavan Digiloman hakuaika alkaa maaliskuussa 2024.
Hakemuslomake päivittyy tälle sivulle.

DIGILOMATIEDOT

Milloin: torstaista sunnuntaihin elokuussa 2024

Digiloma alkaa torstaina n. klo 12 yhteisellä lounaalla ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä.

Missä: TBD

Maksuttomaan Digilomaan sisältyvät majoitus (yhden hengen huoneissa), ohjelma ja ateriat. Tuemme sovitusti tarvittaessa matkakuluissa. Järjestämme kuljetuksen Backbyn kartanoon Helsingistä ja takaisin.

Aivan mieletön kokemus. Ei vain somen näkökulmasta, mutta myös omien arvojen ym. Pysähdysloma. Rakastin! Kiitos kun pääsin.

Pidin laitelaatikosta, puhelimen pois antaminen oli vapauttavaa ja keskittyminen parani nopeasti. En ollut niin ahdistunut  kuin yleensä.

Workshopit olivat huippuhyviä ja eteenpäin auttavia. Yhdessä olo ja kaikki ihmiset ihania

Täällä oli todella mukavaa, ”asiaohjelman” lisäksi kivasti muuta tekemistä. Olisin toivonut enemmän aikaa viettää aikaa leiriläisten kanssa ja että loma olisi ollut pitempi, paljon jäi tekemättä.

Digilomalaisten kokemuksia