Hyppää sisältöön

Digiloma

Haasta itsesi digipaastoon ja hae Digilomalle

Tuijotatko vain kännykkää? Katoaako aika someen, vaikka tahtoisit tehdä muutakin?
Tahtoisitko kokeilla parin päivän breikkiä digilaitteista? Hae Digilomalle!

Digiloma on nuorten aikuisten ohjattu leiri, jossa käsitellään omaa suhdetta somen käyttöön ja digipelaamiseen. Loman sisällöstä vastaa Somerajaton yhdessä Digipelirajattoman ja sen vertaisohjaajien ja aktiviteettiohjaajien kanssa. Digiloma on suunnattu 18–29-vuotiaille.

Neljän päivän digilomalla ollaan ohjatusti offline ja pohditaan omaa suhdetta digilaitteisiin. Lomatunnelmaan pääsee porukassa yhdessä tekemällä, puhumalla ja kokemalla. Digiloma tarjoaa lajikokeiluita, rentoutumista, muutosideoita ja uusia näkökulmia oman arjen rakennuspalikoiksi.

Mukaan Digilomalle mahtuu 10 nuorta aikuista – hae nyt!

Huom! Leirille osallistuminen edellyttää omista älylaitteista erossa olemista. Tämä voi aiheuttaa myös hankalia tunnekokemuksia. Kykyä käsitellä em. tunteita edellytetään leirille osallistumiseen.

Digipaaston aikana mahdollisesti syntyviin tunnekokemuksiin voit valmistautua esimerkiksi Somebreikin avulla.

Hae Digilomalle!

Haku on käynnissä 15.5.2024 saakka, jonka jälkeen olemme yhteydessä hakijoihin.

DIGILOMATIEDOT

Milloin: torstaista sunnuntaihin 29.8.–1.9.2024

Digiloma alkaa torstaina n. klo 12 yhteisellä lounaalla ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä.

Missä: Backbyn kartano, Espoo
Tutustu ennakkoon: https://backby.fi/fi/

Maksuttomaan Digilomaan sisältyvät majoitus (yhden hengen huoneissa), ohjelma ja ateriat. Tuemme sovitusti tarvittaessa matkakuluissa. Järjestämme kuljetuksen Backbyn kartanoon Helsingistä ja takaisin.

Aivan mieletön kokemus. Ei vain somen näkökulmasta, mutta myös omien arvojen ym. Pysähdysloma. Rakastin! Kiitos kun pääsin.

Pidin laitelaatikosta, puhelimen pois antaminen oli vapauttavaa ja keskittyminen parani nopeasti. En ollut niin ahdistunut  kuin yleensä.

Workshopit olivat huippuhyviä ja eteenpäin auttavia. Yhdessä olo ja kaikki ihmiset ihania

Täällä oli todella mukavaa, ”asiaohjelman” lisäksi kivasti muuta tekemistä. Olisin toivonut enemmän aikaa viettää aikaa leiriläisten kanssa ja että loma olisi ollut pitempi, paljon jäi tekemättä.

Digilomalaisten kokemuksia